Învață Engleza Rapid și Ușor în 24 de Săptămâni
2204 review-uri
Original price was: 16700lei.Current price is: 14700lei.
Comandă acum
maxresdefault 7

„Too” vs „Enough”

În limba engleză, cuvintele „too” și „enough” sunt adesea utilizate pentru a exprima cantități sau grade de calitate. Cu toate acestea, ele sunt utilizate în moduri diferite și trebuie înțelese corect pentru a comunica eficient. În acest articol, vom explora diferențele semantice și de utilizare dintre „too” și „enough”.

„Too”

„Too” este utilizat pentru a indica o excesivitate sau o cantitate care depășește ceea ce este necesar, dorit sau adecvat. Este adesea folosit într-un context negativ, pentru a exprima că ceva este mai mult decât ceea ce este potrivit sau acceptabil. De exemplu:

  • „The coffee is too hot to drink.” (Cafeluța este prea fierbinte pentru a fi băută.)
  • „She is too young to drive.” (Ea este prea tânără pentru a conduce.)

„Enough”

„Enough” este utilizat pentru a indica o cantitate sau un grad care este suficient sau adecvat pentru a îndeplini o anumită cerință sau standard. Este adesea folosit într-un context pozitiv, pentru a exprima că ceva este adecvat sau satisfăcător. De exemplu:

  • „I have enough money to buy the ticket.” (Am destui bani pentru a cumpăra biletul.)
  • „She is old enough to go to school.” (Ea este suficient de mare pentru a merge la școală.)

Diferențe și Utilizare

Principala diferență între „too” și „enough” este orientarea lor opusă în ceea ce privește cantitatea sau gradul. „Too” indică o excesivitate sau depășire, în timp ce „enough” indică o suficiență sau adecvare. De exemplu, „too much” înseamnă „prea mult”, în timp ce „enough” înseamnă „destul”.

În concluzie, înțelegerea diferențelor dintre „too” și „enough” ne ajută să folosim aceste cuvinte corect și eficient în limba engleză. Folosirea lor adecvată ne permite să comunicăm cu precizie și să exprimăm corect gradul sau cantitatea dorită în diverse contexte. Prin practică și familiarizare cu utilizarea lor în propoziții, putem îmbunătăți abilitățile noastre de comunicare în limba engleză.

Pentru a vorbi fluent și înțelege limba engleză, comandați cursul Învață engleza rapid și simplu în 24 de săptămâni și pregătiți-vă să vă impresionați prietenii! Fiți acea persoana din grupul de cunoscuți care vorbește fluent cu o pronunție de invidiat.

Înveți Engleza în
24 de Săptămâni sau
nu plătești nimic!

Cursanții noștrii Vorbesc Fluent Limba Engleză
în medie după 5 Luni și Jumătate, Parcurgând
Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text,
Bazate pe Metodele Revoluționare de
Asimilare Accelerată [...]