Învață Engleza Rapid și Ușor în 24 de Săptămâni
2204 review-uri
Original price was: 16700lei.Current price is: 14700lei.
Comandă acum
9338a9b6db762718686685fe6a1bf440

Înțelege și tu adverbele de frecvență ale limbii engleze!

Adverbele de frecvență sunt o parte esențială a gramaticii engleze, furnizând informații despre cât de des are loc o acțiune sau un eveniment. Ele contribuie la adăugarea detaliilor și clarității în comunicarea noastră, permițându-ne să exprimăm frecvența activităților într-un mod precis și concis. În acest articol, vom explora lumea adverbelor de frecvență, examinând modul lor de folosire, exemple comune și contribuția lor la comunicarea eficientă în limba engleză.

Înțelegerea Adverbelor de Frecvență

Adverbele de frecvență sunt cuvinte care indică cât de des se întâmplă ceva. Ele sunt folosite în general cu verbele pentru a furniza informații suplimentare despre frecvența unei acțiuni. De la activitățile de zi cu zi la comportamentele obișnuite, adverbele de frecvență ne ajută să transmitem regularitatea sau raritatea evenimentelor din viața noastră.

Exemple Comune de Adverbe de Frecvență

  1. Întotdeauna: Acest adverb indică faptul că ceva se întâmplă tot timpul, fără excepție. Exemplu: Ea vine întotdeauna devreme la clasă.
  2. De obicei: Sugerează că ceva se întâmplă în cea mai mare parte a timpului, dar nu întotdeauna. Exemplu: De obicei fac o plimbare dimineața.
  3. Des: Acest adverb sugerează că ceva se întâmplă frecvent sau regulat. Exemplu: El des vizitează bunicii în weekend.
  4. Uneori: Indică faptul că ceva se întâmplă ocazional, dar nu regulat. Exemplu: Uneori mănânc sushi la prânz.
  5. Rar: Sugerează că ceva se întâmplă rar sau aproape niciodată. Exemplu: Ea rar se uită la televizor.
  6. Niciodată: Acest adverb indică faptul că ceva nu se întâmplă în niciun moment. Exemplu: El niciodată nu își uită cheile.

Plasarea Adverbelor de Frecvență

Adverbele de frecvență sunt de obicei plasate înaintea verbului principal din propoziție. Cu toate acestea, ele pot fi plasate și la începutul sau sfârșitul unei propoziții pentru a accentua sau clarifica. Este important de remarcat că atunci când se folosesc verbe auxiliare, adverbele de frecvență vin de obicei după primul verb auxiliar.

Adverbele de frecvență sunt instrumente de neprețuit pentru exprimarea cât de des se întâmplă acțiunile în limba engleză. Fie că descriem rutine zilnice, obiceiuri sau evenimente ocazionale, aceste adverbe ne ajută să comunicăm cu precizie și exactitate.

Pentru a vorbi fluent și înțelege limba engleză, comandați cursul Învață engleza rapid și simplu în 24 de săptămâni și pregătiți-vă să vă impresionați prietenii! Fiți acea persoana din grupul de cunoscuți care vorbește fluent cu o pronunție de invidiat.

 

Înveți Engleza în
24 de Săptămâni sau
nu plătești nimic!

Cursanții noștrii Vorbesc Fluent Limba Engleză
în medie după 5 Luni și Jumătate, Parcurgând
Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text,
Bazate pe Metodele Revoluționare de
Asimilare Accelerată [...]