Învață Engleza Rapid și Ușor în 24 de Săptămâni
2204 review-uri
Original price was: 16700lei.Current price is: 14700lei.
Comandă acum
topic london gettyimages 760251843 feature scaled

De la neștiință la încredere: Călătoria mea către stăpânirea limbii engleze

Îmi amintesc cu claritate acea zi în care am ales să fac un lucru nebunesc. Eram mică și neștiutoare, dar plină de curaj și entuziasm. Visam să văd un concert al trupei mele favorite, One Direction, și nimic nu părea să mă oprească. Cu toate acestea, exista un mic detaliu: engleza mea era la stadiul rudimentar.

Știind doar câteva cuvinte și expresii, m-am aventurat la Londra, convinsă că pot comunica suficient de bine pentru a mă descurca. Dar realitatea m-a lovit când am ajuns acolo. În loc să mă bucur de experiența mult așteptată, am realizat că nu puteam înțelege aproape nimic din ce se întâmpla în jurul meu. Limba engleză, așa cum o știam eu din filme și versuri de melodii, nu era suficientă pentru a mă descurca într-un mediu real.

Simțeam că această lacună în cunoștințele mele lingvistice mă împiedica să trăiesc experiențele pe deplin și să mă conectez cu o lume mai mare. Dar nu aveam nici resursele financiare necesare pentru a plăti meditații sau cursuri de limba engleză.

Apoi, am descoperit cartea „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 de Săptămâni” compusa de CIUREA OANA . În paginile ei, am găsit nu doar un ghid practic, ci și un tovarăș de încredere în călătoria mea către perfecționarea limbii engleze. Cu ajutorul acestei cărți, am început să înțeleg regulile gramaticale, să îmi îmbunătățesc vocabularul și să câștig încredere în abilitățile mele lingvistice.

Astăzi, când mă gândesc la o încercare de a repeta experiența unui concert la Londra, nu îmi amintesc doar de melodiile minunate ale unei trupei, ci și  sentimentul de satisfacție și împlinire pe care l-aș simți la gândul că acum pot comunica fără efort în limba engleză cu cei din jurul meu.

Povestea mea este doar una din numeroasele experiențe de succes ale celor care au descoperit puterea acestei cărți. Indiferent dacă ești începător sau ai o bază solidă în limba engleză, această carte poate fi farul care îți va lumina calea către stăpânirea acestei limbi universale.

Deci, dacă vrei să transformi și tu frustările și incertitudinile în siguranță și succes, începe călătoria ta către perfecționarea limbii engleze cu „Învață Engleza Rapid și Simplu în 24 de Săptămâni”. Nu lăsa ca barierele lingvistice să îți limiteze aspirațiile și visele!

Înveți Engleza în
24 de Săptămâni sau
nu plătești nimic!

Cursanții noștrii Vorbesc Fluent Limba Engleză
în medie după 5 Luni și Jumătate, Parcurgând
Minim 20 min/zi aceste Lecții Audio-Text,
Bazate pe Metodele Revoluționare de
Asimilare Accelerată [...]